Met de Montay Sitemanager heeft u alles in huis om het zoekmachines als Google zo gemakkelijk mogelijk te maken

Website optimaliseren kun je zelf [Deel 1]

Op deze pagina's gaan we allerlei workshops beschikbaar stellen. We trappen af met vindbaarheid en Google.

Met de Montay Sitemanager bij uw website, heeft u veel mogelijkheden om uw website beter vindbaar te maken.
In dit deel leest u hoe u het beste met zoekwoorden om kunt gaan.

Download de workshop hier.Uw website zoekmachinevriendelijk maken is helemaal niet zo moeilijk
 

Website optimaliseren kun je zelf [Deel 2]

In het tweede deel gaan we in op titels die u toe kunt voegen aan links en afbeeldingen, om zoekmachines, maar ook uw bezoekers, meer informatie te verschaffen.

Download de workshop hier.Haal meer uit de Montay TekstEditor
 

Haal het meeste uit uw webteksten

Als u een website bij ons afneemt, krijgt u er een handig beheersysteem bij. Over het algemeen is het beheersysteem erg eenvoudig en legt het zichzelf uit.

Wat het systeem niet uitlegt, is hoe u het beste uw webteksten kunt schrijven en hoe deze het mooiste en gemakkelijkste op het web belanden. Daarover gaat deze workshop.

We behandelen achtereenvolgens hoe een goede webtekst eruit ziet, de basisfuncties van onze teksteditor, hoe u kolommen en tabellen in uw tekst maakt, hoe u het beste met afbeeldingen om kunt gaan en hoe u links en bijlagen aan uw tekst toevoegt.

Download de workshop hier.
Slim meten met Google Analytics [Deel 1]

Google Analytics is een veelgebruikt statistiek-tool. Het geeft een goed inzicht in hoe uw bezoekers uw website zien en wat u aan uw website kunt verbeteren om er meer rendement uit te halen. Jammergenoeg lijkt Analytics een redelijk hoge leerdrempel te hebben.

Met wat basiskennis komt u echter al een heel eind. En die basiskennis bieden we u graag aan in een serie workshops. Zonder moeilijke taal, met heldere voorbeelden. Zoals u van ons gewend bent. We beginnen met een kennismaking, in volgende delen zullen we in detail ingaan op de mogelijkheden.

Download de workshop hier.